Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Kritiserar Djokovics turnering: "Korkat"

Tennis • Publicerad 22 juni 2020
Tennisspelarna Grigor Dimitrov och Borna Coric möttes i en uppvisningsmatch i kroatiska Zadar i lördags. Nu har båda testats positivt för covid-19.
Tennisspelarna Grigor Dimitrov och Borna Coric möttes i en uppvisningsmatch i kroatiska Zadar i lördags. Nu har båda testats positivt för covid-19.Foto: Zvonko Kucelin/AP/TT

Ytterligare en tennisspelare som var med i Novak Djokovics uppvisningsturnering förra veckan har testats positivt för covid-19. Kroaten Borna Coric säger att han, precis som bulgaren Grigor Dimitrov tidigare, har smittats. Coric och Dimitrov möttes i en match i lördags.

"Jag vill informera om att jag har testats positivt för covid-19. Jag mår bra och har inga symptom", skriver 23-åringen på sitt Twitterkonto.

Annons

Adria Summer Tour bestod av ett antal uppvisningsmatcher på grus i Serbien och Kroatien. Finalen mellan ryssen Andrej Rubljov och den serbiska världsettan tillika initiativtagaren, Novak Djokovic, ställdes in efter att det blivit känt att Dimitrov smittats.

Under måndagen gick den frispråkige Nicolas Kyrgios, rankad 40:e i världen, ut och fördömde turneringen.

”Korkat att gå vidare med turneringen. Det här är vad som händer när man bortser från alla protokoll. Detta är inte ett skämt”, skriver australiern på Twitter.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons