1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Smidesfabriken breddar sig

Norje Smidesfabrik inleder samarbete med Fjärås of Sweden och breddar sitt sortiment.
Norje • Publicerad 8 oktober 2018
Jonna Hermansson är vd för Norje Smidesfabrik sedan 2013.
Jonna Hermansson är vd för Norje Smidesfabrik sedan 2013.Foto: HANS-PETER BLOOM

Smidesfabriken i Norje tillverkar och utvecklar redskap i Sverige för entreprenad, lantbruk och industri. Det rör sig om allt från skopor och grepar till truck- och balhanteringsredskap.

Genom samarbetet med Fjärås of Sweden breddas sortimentet då man nu även kan erbjuda återförsäljarna redskap för snöröjning, sandupptagning och städning.

I ett pressmeddelande framhåller Jonna Hermansson, vd för Norje Smidesfabrik sedan 2013, att tanken med samarbetet är att samla kvalitetsprodukter på ett ställe för att göra det enklare att handla hållbart.

Samarbetet beskrivs som nästa steg i att utveckla verksamheten för Norjeföretaget med 50 anställda. Båda företagen är familjeägda med många år i branschen.

– Vi är två ganska lika företag med samma värdegrund och traditioner. Det känns därför väldigt bra att kunna inleda ett samarbete, säger Jonna Hermansson i pressmeddelandet.

Lars OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.