1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Fin prisutdelning till unga förebilder

Årets vinnare av Ask & Emblas ungdomspris fick äntligen ta emot sitt pris. Lovisa Jivhed och Amir Thiab tog stolta emot checken på 10 000 kronor vardera.
Sölvesborg • Publicerad 4 juli 2014
Foto: Bo Åkesson

Priset delades ut av fritids- och kulturnämndens ordförande Mats Svensson (S) som började med att fråga Sparbankens vd Richard Karlsson vem hans förebild egentligen är.

– Det är många. Men om jag måste säga en så blir det Roger Federer. För en gång sa han att det är trevligt att vara viktig, men det är viktigare att vara trevlig och det är något som jag tycker alla ska tänka på, sa Karlsson.

Först ut att få den stora checken på 10 000 kronor var Lovisa Jivhed. Kort därefter steg Amir Thiab in på scenen och tog emot publikens jubel och en check. Därefter gav han både Mats Svensson och Richard Karlsson en stor och hjärtlig kram.

Henrik Flemming
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.