1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Fem personer fick föras med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka på E 22 vid Ysane på fredagseftermiddagen.
Efter olyckan bildades det kilometerlånga köer i bägge riktningar på den hårt trafikerade europavägen.
Sölvesborg • Publicerad 11 oktober 2003
Fem till sjukhus. Samtliga fem personer som färdades i de både olycksbilarna fick föras med ambulans till sjukhusen i Karlshamn och Kristianstad. Foto: Bo Åkesson
Fem till sjukhus. Samtliga fem personer som färdades i de både olycksbilarna fick föras med ambulans till sjukhusen i Karlshamn och Kristianstad. Foto: Bo ÅkessonFoto: 

Olyckan inträffade på E 22 vid 14-tiden på fredagen, mitt i den mycket hårda fredagstrafiken.

Det var två personbilar som krockade, front mot front.

Med ambulans

I den ena bilen, hemmahörande i närområdet, fanns tre kvinnor och i den andra, hemmahörande i Kristianstad, fanns två män. Alla fem fick föras med ambulans till sjukhusen i Karlshamn och Kristianstad.

På olycksplatsen figurerade också uppgifter om att en lastbil på något sätt varit inblandad i olyckan. Men det var inget polisen kunde bekräfta under fredagen.

Stopp i en halvtimme

Däremot kunde polisen på olycksplatsen upplysa om att ingen av de fem skadade personerna ådragit sig livshotande skador. Olyckan mellan de två personbilarna innebar ett drygt halvtimmeslångt stopp i bägge riktningarna på europavägen och det bildades kilometerlånga köer åt både Sölvesborg och Karlshamn.

lars.ohlsson@blt.se

0456-788 42

Lars Ohlsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.