1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Dansuppvisningar drog fullt hus

På ett internationellt tema genomförde Step by step två dansuppvisningar i Bokelundsskolans aula i lördags.
Sölvesborg • Publicerad 26 november 2007
Foto: Lena Ehring Även för de yngsta. Dansföreningen Step by step har verksamhet även för de yngsta. Här är det 3-4-åringarna i barnrytmik som visar vad de lärt sig under höstterminen.
Foto: Lena Ehring Även för de yngsta. Dansföreningen Step by step har verksamhet även för de yngsta. Här är det 3-4-åringarna i barnrytmik som visar vad de lärt sig under höstterminen.Foto: Lena Ehring

- Det här innebar avslutningen på en lyckad hösttermin där vi haft afro och feminine vibe som nyheter, berättade Kate Magnesjö som är sekreterare i Step by step.

Alla fick inte plats Till den första av lördagens två uppvisningar kom det så mycket att alla inte fick plats i aulan utan några fick gå hem för att återkomma till kvällsuppvisningen.

Dansföreningen har 160 aktiva medlemmar. Det är allt från de allra minsta 3-åringarna i barnrytmiken upp till de äldsta i linedance där mer än en fyllt 70 år.

Information på hemsidan - I slutet av januari kör vi i gång vårterminen. Troligen blir det samma program som i höst men all sådan information kan de intresserade hitta på vår hemsida, säger Kate Magnesjö.

- Men får vi ha ett önskemål så är det att fler killar hittar till våra träningar. Vi har några men det behövs fler. Och lite nya ledare så att vi kan utveckla vår verksamhet kan man väl också önska sig så här inför julen.

Lördagens två uppvisningar genomfördes som internationella danstävlingar. De var två timmar långa med en paus i mitten.

Lars Ohlsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.