1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Vill bli nytt kommunalråd i Ronneby

Nyheter • Publicerad 17 september 2010

Ni Ronnebybor som ska rösta den 19 september – ta vara på möjligheten att få en annan ledning i Ronneby kommun nu när Kenneth Michaelsson (c) ställer upp som kandidat till kommunalråd.

Han ”offrar” en framgångsrik karriär som produktionschef på ett större företag för att han vill ge Ronneby kommun en omstart och en annan utveckling än den som varit allt för länge (70 år). Och jag tror han har den förmågan. Kenneth Michaelsson har utvecklats till en kunnig, förnuftig och klok person och han lyssnar på sina medarbetare. Och han är otrolig effektiv och energisk.

Oavsett vilken politisk uppfattning man har så säger många som jag träffat under valrörelsen att Kenneth Michaelsson är ett alternativ som kommunalråd till nuvarande JanAnders Palmqvist (s).

Michaelsson är en stark ledare som smittar av sig på sin omgivning på ett naturligt sätt. Han vill att hela Ronneby ska utvecklas till en framgångsrik kommun.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.