1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

SD tar inte sitt ansvar

På SD valaffischer står det att de tar ansvar. Sanningen är att det är just det som dem har missat att göra i Karlskrona under den innevarande mandatperioden.
Nyheter • Publicerad 17 september 2010

Man har haft den lägsta närvaron i fullmäktige och nämnder av alla partier. Det har ju inneburit att en röst på SD inte har förvaltats av SD. Med andra ord de har inte tagit sitt demokratiska ansvar. Kommit med sena förslag, kategoriskt röstat nej när ordet invandrare funnits med, utom när man röstade ja till moskébygget på Kungsmarken? Resonemanget verkar vara att man den ena gången röstar med den ena sidan och nästa gång med femklövern.

SD är och förblir ett utpräglat missnöjesparti som inte bryr sej om att ta ansvar utan driver sin enda fråga. Var fjärde röst på SD är bortkastad då minst var fjärde SD stol i kommunfullmäktige stått tom under mandatperioden.

Lars Karlsson

Kretsordförande för Centerpartiet

Kandidat till Landstings- och lommunfullmäktige.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.