1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Svalt intresse för flytt till Ronneby

– Ett svalt intresse. från personalens sida. Bara en anställd ville veta mer. Det säger Pernilla Bökman, informatör på Ronnebyhus, när hon berättar om gårdagens träff med anställda på Flextronics.
Ronneby • Publicerad 14 mars 2013

Uppdraget var att sälja in en flytt till Ronneby med kraftiga hyresrabatter hos Ronnebyhus i ett års tid. Obefintligt intresse Men trots att de anställda vid företaget redan tidigare fått information om hyresrabatterna var alltså intresset för att få veta mer i det närmaste obefintligt. – Men det betyder inte att vi ger upp.

Ett nytt möte med de anställda är inbokat den 21 mars, säger Pernilla Bökman. Lång betänketid Anställda vid Flextronics som vill överväga möjligheten att flytta från Karlskrona till Ronneby har fram till den 30 mars 2014 på sig att teckna ett hyreskontrakt med Ronnebyhus, vilket innebär att var tredje månadshyra då kan bli avgiftsfri fram till en bit in på våren 2015.

Göran Sundén

Emma Söderbom
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.