1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Ronnebys kommundirektör säger upp sig

Ronnebys kommundirektör Jörn Wahlroth har i dag på egen begäran lämnat in sin uppsägning. Han lämnar uppdraget den 14 augusti 2013 för ett nytt jobb i Kalmar.
Ronneby • Publicerad 15 mars 2013
Slutar efter 16 år. Efter fem år som kommundirektör och tio år som ekonomichef i Ronneby kommun, byter Jörn Wahlroth jobb. Nästa utmaning blir i revisions- och konsultföretaget PWC.
Slutar efter 16 år. Efter fem år som kommundirektör och tio år som ekonomichef i Ronneby kommun, byter Jörn Wahlroth jobb. Nästa utmaning blir i revisions- och konsultföretaget PWC.Foto: Jan Hinderson

Därmed avslutar Wahlroth sin tjänst några månader innan det aktuella förordnandets ordinarie slut vid årsskiftet 2013/2014. Den 15 augusti kommer han att börja sin nya tjänst på revisions- och konsultföretaget PWC i Kalmar.

Jörn Wahlroth har arbetat i Ronneby kommun under 16 år, nära fem år som kommundirektör och innan dess tio år som ekonomichef. Så här skriver kommunstyrelsens ordförande Roger Fredriksson i ett pressmeddelande:

– Jag har tagit emot Jörns uppsägning idag. Då han har två och en halv månaders innestående ledighet att ta ut kommer vi att sätta igång med en rekryteringsprocess omgående. Målet är att Jörns efterträdare är på plats under hösten, säger Fredriksson.

Rickard Hultin
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.