GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Pompa, ståt och dans på nationaldagsfirandet

En del valde att se sockervadden som dagens höjdpunkt, andra kom för att njuta av musiken och en hel del dukade upp fikakorgen. Och kanske var det en och annan som välkomnade det lite mulna vädret och mera blygsam sommartemperatur.
Ronneby • Publicerad 6 juni 2018
F 17:s fanvakt och Ronneby skolorkester bidrog till den högtidliga delen av nationaldagsfirandet i Brunnsparken.
F 17:s fanvakt och Ronneby skolorkester bidrog till den högtidliga delen av nationaldagsfirandet i Brunnsparken.
Foto: Lotta Andersson

Sedan mer än tio år är ju nationaldagen också helgdag och det var många som hade lockats att fira dagen tillsammans i Brunnsparken.

Där väntade sedvanlig parad med F 17:s fanvakt och till musik av Ronneby skolorkester. I paraden syntes också Lions, kvinnojouren, scouterna och Moderaterna. Athletic Dance som nyligen skördade mängder av SM-medaljer, bjöd på fartfylld show med en del av sina dansare.

Dansarna från Athletic Dance bidrog med fartfyllda smakprov på olika danser.
Dansarna från Athletic Dance bidrog med fartfyllda smakprov på olika danser.
Foto: Lotta Andersson

Underhållaren och konferencier Örjan Torstensson höll ihop programmet och gjorde också sitt bästa för att locka med publiken i allsång. Talade gjorde kommunfullmäktiges ordförande Nils-Ingmar Thorell som också delade ut medaljer till några av kommunens framgångsrika idrottare.

5 bilder
Lotta AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.