Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Drogad förare smet på stulen mc

Polisen fick till slut stopp på den narkotikapåverkade motorcykelföraren i höjd med Förkärla.
Polisen fick till slut stopp på den narkotikapåverkade motorcykelföraren i höjd med Förkärla.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Medtrafikanter lade märke till den 25-årige motorcyklisten på E22 i höjd med Förkärla. Han körde nämligen runt utan hjälm. Polis informerades och när patrullen kom till Hasslörondellen fick de syn på mannen som då klivit av motorcykeln och stod vid sidan av vägen.

När 25-åringen observerade polisbilen valde han att smita. Polisen följde efter och fick till slut stopp på föraren. Då visade det sig att mannen hade betydligt större bekymmer än bara avsaknaden av hjälm. Till att börja med saknade han körkort. Han misstänks också ha varit påverkad av narkotika och motorcykeln han körde på var anmäld som stulen. Färden resulterade alltså i misstankar om drograttfylleri, narkotikabrott, grov olovlig körning samt stöld alternativt häleri.