GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Butik i centrum stänger

Jeansbutiken på Västra Torggatan i Ronneby stänger den 29 maj. Lönsamheten har varit sämre än man hoppats.
– Handeln i Ronneby har hamnat i en ond cirkel, säger Aro Olsson som jobbar i butiken.
Ronneby • Publicerad 23 maj 2018 • Uppdaterad 24 maj 2018
Butiken på Västra Torggatan stänger den 29 maj.
Butiken på Västra Torggatan stänger den 29 maj.
Foto: Christoffer Robertsson

I nuvarande form har klädaffären funnits i drygt ett år och det är ägaren bakom Jeansbolaget i Karlshamn som hyrt in sig i lokalen som tidigare inhyst JC.

Men den 29 maj slår man igen dörrarna och just nu pågår utförsäljning.

– Folket i Ronneby menar att här inte finns några affärer. Samtidigt tycker de som jobbar i affärerna att ingen kommer och handlar. Det är svårt att bryta den trenden. Det har inte gått dåligt här, men det har inte motsvarat våra förhoppningar. Vi vill hålla en hög nivå för att kunna köpa in kläder av en viss standard, säger Aro Olsson.

Christoffer RobertssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.