1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Ny golfklubb på gång i Olofström

Golfklubben i Olofström gick i konkurs i slutet av augusti.
Nu pågår förberedelser för att bilda en ny golfklubb och konkursförvaltaren bekräftar att flera bud har kommit in på golfbanan.
Olofström • Publicerad 12 oktober 2007

Det högsta budet har konkursförvaltaren lämnat till banken för att se om de godkänner köpesumman.

-Jag har fått flera bud. Men inget av dem är till fullt pris, så mycket kan jag säga. Därför måste banken godkänna det, säger förvaltaren Hans Svedberg på Hamiltons advokatbyrå i Malmö.

Ännu har inga avtal tecknats. Men på tisdag hålls ett förberedande möte för att bilda en ny klubb. För att det ska gå så krävs att minst 50 personer har skrivit på att de vill bli medlemmar i en ny golfklubb, och det måste finnas en firmatecknare och en interimsstyrelse.

-Jag har sagt till dem sedan första början att de måsta bilda en ny golfklubb. Visst finns det golfbanor som är helt privat drivna men någon som tar över och ska starta drift vill se att det finns ideell verksamhet för att hålla i tävlingar och liknande, säger Hans Svedberg.

Nina Källmodin
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.