1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Man rånad och misshandlad

En 38-årig man rånades och misshandlades grovt i Olofström under helgen. Mannen fick uppsöka lasarett för att sy skärskador i ansiktet.
Olofström • Publicerad 11 september 2006

Enligt polisanmälan blev den 38-årige mannen påhoppad av en man i 25-årsåldern under natten mellan fredagen och lördagen. Detta ska ha skett i samband med att 38-åringen ingrep då han hörde hur den yngre mannen kränkte en kvinna som satt i rullstol.

Personerna befann sig då utanför en av Olofströms centrala restauranger.

Knytnävsslag i ansiktet 38-åringen bad den yngre mannen upphöra med kränkningarna. Den yngre mannen blev då arg och angrep 38-åringen som fick ta emot flera knytnävsslag i ansiktet. När 38-åringen föll till marken fortsatte förövaren att sparka på kroppen och i ansiktet. När 38-åringen försökte resa sig fick han ett ölglas slaget i ansiktet.

Efter misshandeln tog den aggressive mannen 38-åringens klocka, en ring samt en mobiltelefon och en jacka.

38-åringen fick uppsöka Blekingesjukhuset i Karlshamn för att sy de skärskador han fått i ansiktet. Mannen fick bland annat ett skärsår som sträckte sig från ögat till mungipan. Han fick även skärskador på det ena örat som även det behövde sys.

Lämnat signalement Händelsen inträffade vid tretiden på lördag morgon. 38-åringen har lämnat ett signalement till polisen som jobbar vidare med fallet. Någon misstänkt förövare är ännu inte gripen. I polisanmälan rubriceras fallet som grovt rån samt misshandel.

Sanna Nilsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.