1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Man åtalad för misshandel

En 57-årig man från Olofström åtalas vid Blekinge tingsrätt för två fall av misshandel och ett fall av olaga hot. Mannen ska bland annat ha slagit en kvinna i huvudet med en tidning.
Olofström • Publicerad 15 oktober 2002

Den 57-årige mannen är sedan tidigare bekant med de två personer, en man och en kvinna, som polisanmält honom.

57-åringen ska enligt stämningsansökan ha misshandlat mannen i början av maj då han var på väg till Vilbokshallen. Mannen hade slagit sig ner på en bänk när 57-åringen kom.

57-åringen ska ha stött till mannen när han satt på bänken så att den välte. Därefter utdelade 57-åringen två sparkar, en mot bröstet och en mot skrevet. Sparkarna ledde till att mannen fick uppsöka sjukhus på grund av smärtor i bröst och hals.

I det andra fallet av misshandel och olaga hot gav sig 57-åringen på en kvinna inne i en tobaksaffär. 57-åringen ska ha stött till kvinnan i sidan med sin armbåge upprepade gånger och slagit henne med en tidning i huvudet. Dessutom knäade han kvinnan på vänster ytterlår så att blåmärke uppstod.

57-åringen har enligt stämningsansökan trakasserat kvinnan och hennes mor under en längre tid och uttalat hot mot dem.

Ralf Bagner
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.