GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tågvagnar spårade ur – började brinna i spåret

Olofström • Publicerad 3 juni 2018 • Uppdaterad 3 juni 2018

Vid 17-tiden på söndagen kom ett larm till SOS om att ett godståg ska ha spårat ur i Olofströms kommun. Det ska även brinna i trä under rälsen men enligt larmet ska det inte finnas några personskador.

När räddningstjänsten kom fram till platsen så visade det sig att två vagnar i mitten av tåget hade hamnat utanför rälsen, troligtvis på grund av solkurvor enligt räddningstjänsten.

Det brann också i två sleeper i spåret och det kunde snabbt släckas av räddningstjänsten.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.