1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Kyrkhultarn utökar igen

För två år sedan utökade han bensinmacken. Ett år senare öppnade han sin butik i två plan. Nu har Christer Göransson hos Kyrkhultarn en ny satsning på gång.
Olofström • Publicerad 13 januari 2007
Foto: Lena Ehring Bygger ut igen. För två år sedan (bilden) utökade han sin bensinmack. För ett år sedan startade han en butik i två plan. Nu är det dags för ännu en utbyggnad för Christer Göransson i Kyrkhult.
Foto: Lena Ehring Bygger ut igen. För två år sedan (bilden) utökade han sin bensinmack. För ett år sedan startade han en butik i två plan. Nu är det dags för ännu en utbyggnad för Christer Göransson i Kyrkhult.Foto: 

Den här gången handlar det om att utöka restaurangdelen med en ny och större lokal.

- Vi har fått önskemål om att kunna ta emot större sällskap som exempelvis busslaster, säger Christer Göransson.

Ökat intresse - Sedan Galaxen upphörde med den möjligheten finns det inte så mycket som kan erbjuda det här omkring. Vi har märkt av ett ökat intresse bland våra matgäster, så vi tror att det ska bli något bra.

Den utökade restaurangdelen ska också kunna användas för slutna sällskap och arrangemang.

- Det skulle bland annat ge oss möjlighet att arrangera smörgåsbord. Det kan vi inte i dag, säger Christer Göransson.

Byggstart i vår Går allt enligt planerna blir det byggstart under våren. Ännu är dock ingen bygglovsansökan inlämnad till kommunen.

Det är nu drygt ett år sedan Christer Göransson startade sin butik Kyrkhultarn. Då hade han i många år drivit bensinmack och transportföretag på platsen.

- Än så länge går allt som förväntat. Vi ser ljust på framtiden, säger Christer Göransson.

Carina Lodge
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.