1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Holje hockey hade bästa flytet

Holje Hockey visade sig vara starkast och snabbast när badkarsstafetten gjorde comeback på Holje Marknad.– Vi är extrema vinnarskallar så jag är inte förvånad, säger Per Görnebrand i vinnarlaget.
Olofström • Publicerad 11 maj 2014
Trångt om utrymmet i Holjeån. När badkarsstafetten gjorde comeback på Holje Marknad efter drygt 20 år i malpåse var Holje Hockey överlägsna. På bilden är de väg ner i vattnet för att varva ett annat lag.
Trångt om utrymmet i Holjeån. När badkarsstafetten gjorde comeback på Holje Marknad efter drygt 20 år i malpåse var Holje Hockey överlägsna. På bilden är de väg ner i vattnet för att varva ett annat lag.Foto: Bo Åkesson
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 

Senast det hölls badkarsstafett i Holjeå i samband med den i år 50–årsjubilerande marknaden var 1992. Då vann, sägs det, OK Vilse i överlägsen stil.

I lördags eftermiddags var Holje Hockey lika överlägsna. Redan i starten ryckte de till sig en ledning som de sedan aldrig släppte, utan den ökades tvärtom ut hela tiden. Och de vann i väldigt klar stil, marginalen ner till tvåan Steelers Support var betryggande.

På tredje plats kom Jämshögs Saints medan OIK:s A–lag hamnade sist.

Det vinnande 3–mannalaget, som paddlade varsin sträcka på cirka 100 meter, bestod av Per Görnebrand samt bröderna Adam och David Norrman.

– Det var riktigt roligt, poängterade de.

– Speciellt roligt var det att få sätta vårt A–lag på plats. För de var lite spydiga innan och dömde ut oss och vår farkost.

Lars Ohlsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.