1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

En mässa för allas smaker

Något för alla. Inte minst för smaklökarna. Marianne Persson passade på att njuta av mat från Palestina när det bjöds på Medvindsmässa.
Olofström • Publicerad 3 maj 2014
Variation. Marianne Persson lagar gärna "vanlig husmanskost med mycket grönsaker". I dag lät hon sig smaka av mat från Palestina.
Variation. Marianne Persson lagar gärna "vanlig husmanskost med mycket grönsaker". I dag lät hon sig smaka av mat från Palestina.Foto: Lena Ehring

På dagens Medvindsmässa fanns något för alla. Gillar du inte mat från Palestina lockade kanske rätter från Uganda eller varför inte Thailand.

Är sötsaker något du trånar efter var invigningen av Visit Olofström en fullträff. Efter dragkamp mellan gammal och ung bjöds det på tårta.

Andra som satsade på bakverk var Centerpartiet. Vid politikertorget hade de dukat upp sockersöta drömmar.

Vad är er dröm?

– Vi ska se till att Socialdemokraterna inte har egen majoritet efter valet, sa gruppledare Rolf Jönsson.

Höll man inte med honom var det bara att knalla vidare till nästa ståbord med andra segervissa politiker.

De yngsta besökarna, utan rösträtt i höstens val, hade fullt upp med att sicksacka mellan ansiktsmålning, hoppborg och cirkusföreställning.

Sjätte omgången av kommunens Medvindsmässa bjöd på en alldeles kostnadsfri halvdag i variationens tecken.

Sarah Pallin
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.