1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Cher, Pontare och Britney charmade

Hokus pokus filijokus. Med den magiska formeln drog Småstjärnorna i går kväll i gång sin glittrande show i Folkets Hus i Olofström.
Olofström • Publicerad 15 september 2001
Foto: PER-MAGNUS STRÖM Med säkra gester. Victor Jivhed, hade rollen som Roger Pontare när finalen av Småstjärnorna avgjordes i Folkets Hus.
Foto: PER-MAGNUS STRÖM Med säkra gester. Victor Jivhed, hade rollen som Roger Pontare när finalen av Småstjärnorna avgjordes i Folkets Hus.Foto: 

Det gnistrade, strålade och lyste när Cher, Creamy, ATeens och alla de andra artisterna äntrade scenen och drog sina låtar. Det blev sannerligen ett drag utan dess like. Publiken var med noterna från första stund och ackompanjerade med kraftfulla taktfasta applåder.

Proffsigt upplagt

- Det är verkligen proffsigt upplagt. De har satsat på scen, dekor och kläder. Jag såg barnen uppträda tidigare i somras och jag tycker verkligen att de har utvecklats. Det ska bli spännande att se finalen nästa lördag, säger Leif Jivhed, som bland annat kommit för att se på barnbarnet Victor Jivhed som föreställde Roger Pontare.

De två artister som vann var Cher och Britney Spears, det vill säga Anna Olsson och Sandra Johansson.

Mer än nöjd

Annette Ask som agerade konferencier var mer än nöjd med föreställningen.

- Det är kul när alla gör sitt bästa. Det ska vara gött att leva. Det har det varit i kväll, säger hon.

I dag, lördag, kommer de unga talangerna att ge ännu en föreställning, denna gång mitt på dagen.

Nästa lördag, om en vecka, är det sedan dags för den stora Blekingefinalen i ishallen i Olofström.

Bettina Bettenhausen
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.