Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Virusutbrott sätter stopp för golftävlingar

Golf • Publicerad 10 februari 2020
Sydkoreanska världsettan Ko Jin-Young skulle ha deltagit tävlingen i Singapore, som nu ställs in på grund av coronavirusutbrottet.
Sydkoreanska världsettan Ko Jin-Young skulle ha deltagit tävlingen i Singapore, som nu ställs in på grund av coronavirusutbrottet.Foto: Frank Gunn/AP/TT

Två golftävlingar för världens bästa kvinnliga golfare ställs in på grund av det pågående coronavirusutbrottet, meddelar LPGA.

Det är en tävling i Singapore, som skulle ha hållits i slutet av februari, samt nästa veckas LPGA-tourtävling i Thailand, som sällar sig till skaran av sportevenemang i Asien som påverkats av virusutbrottet.

Annons

Golftävlingen i Singapore är en av de mest prestigefyllda tävlingarna på LPGA-touren utöver majortävlingarna. Världens 66 främsta golfspelare, däribland världsettan Ko Jin-Young, skulle ha mötts i Singapore mellan den 27 februari och den 1 mars.

"På grund av den fortsatta sjukdomsoron och de senaste rekommendationerna från en del asiatiska länder om att stora evenemang bör ställas in eller skjutas upp på grund av coronaviruset, har LPGA och dess sponsorer beslutat att ställa in LPGA-tävlingen i Thailand samt Women's World Championship", skriver LPGA i ett uttalande.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons