GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Stjärnorna avstår avslutningen på touren

Skidor • Publicerad 23 februari 2020
Maiken Caspersen Falla kommer inte till start i dagens distanslopp.
Maiken Caspersen Falla kommer inte till start i dagens distanslopp.Foto: Terje Pedersen

I går seger då sprinten i Trondheim avgjordes under Ski Tour. I dag avhopp. Norska skidesset Maiken Caspersen Falla meddelar via landets skidförbund att hon inte kommer till start i dagens distanslopp. Enligt förbundet fokuserar Falla i stället på "resterande tävlingar i världscupen".

Även från svenskt håll kommer det avhopp inför dagens tävlingar.

"Teodor Peterson väljer att avstå söndagens 30 km för att spara sig till kommande viktiga världscuptävlingar", meddelar svenska skidförbundet.

Söndagens tävlingar är de sista i Ski Tour.

Rättat: I en tidigare version förekom en felaktig översättning från norska.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.