unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Snabb Rosenqvist trea i Torontos kval

Felix Rosenqvist. Arkivbild.
Felix Rosenqvist. Arkivbild.
Foto: Michael Conroy/AP/TT

Felix Rosenqvist visar upp fin form inför söndagens Indycar-lopp i Toronto. Han var en av de snabbaste på träningspassen under fredagen och lördagseftermiddagen, och farten höll i sig när allvaret började.

Rosenqvist var en av sex förare i den sista kvalomgången där 27-åringen hade den tredje bästa tiden. Han var 25 hundradelar bakom Indy 500-vinnaren Simon Pagenaud vars bil gick fortast på asfalten. Tvåa var Rosenqvists stallkamrat Scott Dixon.

För Felix Rosenqvist var det ett av de absolut bästa tidskvalen hittills i hans första Indycar-säsong. Han har tidigare en pole position i Indianapolis. Då gick det sämre i loppet där han blev åtta.

För startfältets andra svensk gick det tyngre. Marcus Ericsson hade inget med toppen att göra och kommer starta som nummer 20.