Ny fullträff för Andersson i Bundesliga

Fotboll • Publicerad 7 mars 2020
Sebastian Andersson (mitten) nätade igen för Union Berlin i Bundesliga. Arkivbild.Foto: Uwe Anspach/AP/TT

Sebastian Andersson fortsätter att skämma bort sitt Union Berlin med mål i Bundesliga. Borta mot Freiburg nätade den svenske fotbollsanfallaren för tredje ligamatchen i rad när han reducerade till 1–2 i den 61:a minuten.

28-åringen höll sig framme på en hörna och nickade ganska obehindrat in bollen bakom Alexander Schwolow i hemmamålet.

Målet räckte dock inte till seger. Freiburg utökade till 3–1 med åtta minuter kvar och tog hem trepoängaren.

Andersson har gjort elva ligamål den här säsongen och är delad femma i skytteligan.

Hans Union Berlin ligger elva i Bundesliga efter 25 matcher.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.