Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Man åtalas för hotellvåldtäkt i Malmö

Brott • Publicerad 5 februari 2020
En man åtalas i Malmö tingsrätt för att ha utsatt en kvinna för våldtäkt på ett hotellrum, där kvinnan sedan enligt åtalet hölls kvar och misshandlades. Arkivbild.
En man åtalas i Malmö tingsrätt för att ha utsatt en kvinna för våldtäkt på ett hotellrum, där kvinnan sedan enligt åtalet hölls kvar och misshandlades. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man åtalas för våldtäkt mot en kvinna på i ett hotellrum i Malmö på nyårsafton. Enligt åklagaren utsattes hon för misshandel i form av stryptag, slag och sparkar och ska även ha hindrats att lämna hotellrummet efteråt, då misshandeln fortsatte.

Dagen efter lämnade mannen hotellet tillsammans med kvinnan och då ska han också ha knuffat henne så att hon föll till marken. Några av de vittnen som kommer att höras under rättegången fanns på ett gym dit kvinnan tog sin tillflykt.

Utöver våldtäkt och misshandel åtalas mannen även för olaga frihetsberövande och ringa narkotikabrott.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons