1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Misstänks för mord timmar efter frisläppande

Brott • Publicerad 1 oktober 2019
Polisens kriminaltekniker på plats vid en bostad i en mindre ort i Staffanstorps kommun efter att en kvinna hittats död under natten till tisdagen.
Polisens kriminaltekniker på plats vid en bostad i en mindre ort i Staffanstorps kommun efter att en kvinna hittats död under natten till tisdagen.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 45-årsåldern har anhållits misstänkt för mord sedan en kvinna hittats död i en bostad ute på landet i Staffanstorps kommun.

Polis och ambulans larmades dit vid tretiden, natten till tisdag.

– Vi blev larmade dit med anledning av att någon hade påträffat en avliden eller livlös kvinna, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisens ledningscentral för region Syd.

Den anhållne mannen greps i bostaden.

– Det finns en relation de två emellan, säger Calle Persson.

Han vill inte berätta hur mannen, som förhörs under eftermiddagen, ställer sig till brottsmisstanken.

Samme man greps under helgen, misstänkt för misshandel av kvinnan. Han satt anhållen så sent som i går, bekräftar kammaråklagare Mathias Larsson för TT.

– Ja det stämmer. I går hävdes anhållandet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.