GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Innehåll från ABRI

”De ställer upp i alla väder” – hyresgäster uppskattar ABRI:s flexibilitet och service

− Vi ville höra efter mer noggrant vad som finns bakom siffrorna kundundersökningen ger. Därför har vi intervjuat några kunder och bett om deras ärliga kommentarer,” säger Paula van Riessen. Hon är marknadsansvarig på kommunala ABRI som hyr ut industrifastigheter i Ronneby, men också projekterar ombyggnationer.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Service, flexibilitet och stabilitet är ABRI:s ledord, och just dessa värden framhävs positivt i kundundersökningen.

Att ABRI ställer upp ”i alla väder” och ”följer med våra behov”, som kunderna säger i filmen, är extra viktigt i coronakrisens spår.

− Av de 65 procent av företagen som svarade i undersökningen ger 86 procent oss högsta omdömet på frågan om de vill hyra av oss igen, säger Dennis Robérteus, vd på kommunala ABRI.

− Klart vi blir glada av de höga betygen vi får av våra kunder, de är ju våra viktigaste marknadsförare. Vi jobbar med service och har väldigt många industrifastigheter. För att fylla upp dem måste vi ha nöjda kunder.

− Vi är ofta ute på plats och lyssnar av våra kunders behov: Vill de växa, behöver de bli mindre, finns det någonting de behöver i lokalen för att det ska gå bättre för deras företag?

− Det blev ju särskilt påtagligt och aktuellt när coronas effekter slog till. Vi gör allt för att finnas som en partner, i goda tider såväl som i sämre, förklarar Paula van Riessen.

Hon uppmanar alla företagare som har behov av lokaler i Ronneby:

− Vi har plats för ditt företag, kontakta oss så hjälper vi dig!

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se