unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Chaufför våldtog kvinna i svarttaxi

En man i 60-årsåldern döms till två år och sex månaders fängelse för att ha våldtagit en kvinna under en körning svarttaxi. Arkivbild.
En man i 60-årsåldern döms till två år och sex månaders fängelse för att ha våldtagit en kvinna under en körning svarttaxi. Arkivbild.
Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

En man i 60-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en kvinna under en körning med svarttaxi, .

En sen kväll i slutet av april erbjöd mannen kvinnan skjuts mot betalning i Göteborg. När de närmade sig slutdestinationen körde han in mellan två garage och låste dörrarna.

Kvinnan lyckades ringa en kompis från bilen som via telefonen blev vittne till övergreppet, och hur hon grät och protesterade.

Mannen döms av Göteborgs tingsrätt till två år och sex månaders fängelse för våldtäkt. Han ska även betala 115 000 kronor i skadestånd.