Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Yves Rocher stänger alla butiker i Sverige

Ekonomi • Publicerad 14 november 2022
Yves Rocher har sju butiker i Sverige, bland annat en här på Sergelgatan i Stockholm. Samtliga ska nu stängas, rapporterar Dagens Handel. Arkivbild.
Yves Rocher har sju butiker i Sverige, bland annat en här på Sergelgatan i Stockholm. Samtliga ska nu stängas, rapporterar Dagens Handel. Arkivbild.Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT

Det franska kosmetikaföretaget Yves Rocher stänger sina butiker i Sverige, skriver Dagens Handel.

”Yves Rocher Nordic har fattat beslut om att stänga återstående 7 butiker i Sverige som en följd av att stigande kostnader för inköp, butikshyror och marknadskostnader inte fullt ut kan kompenseras på intäktssidan”, skriver företaget i ett pressmeddelande enligt tidningen.

Annons

Butikerna finns i Helsingborg, Malmö, Göteborg, Linköping och Stockholm och 25 anställda berörs.

"Vi hoppas att vi nu i stället möter våra butikskunder i våra digitala kanaler och genom postorder, och kommer göra vad vi kan för att hjälpa våra anställda vidare i sina karriärer", säger vd Peter De Wulf i en kommentar.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons