1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Veckans tips/Saxa maten

Nyheter • Publicerad 17 oktober 2002

Glöm inte bort att saxen är bra även vid matlagningen. Lättare och mindre stökig än knivar och skärbräda.

Istället för att hacka örter med kniv, klipp dem fint. Klipp bacon och skinka med sax om du behöver finfördela till sallad eller omelett. Klipp kycklingfilé' eller fiskfilé till grytan. Saxen kommer också till nytta när du styckar kyckling och vill dela på vingarna. (PM)

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.