Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Våldtäkt mot barn utreds i Ronneby

Brott • Publicerad 7 november 2022
En parkering utanför en butik i centrala Ronneby spärrades av i fredags. Platsen är intressant i en utredning om en misstänkt våldtäkt mot barn. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

I fredags blev en parkering utanför en butik i centrala Ronneby avspärrad efter ett misstänkt grovt brott. Nu uppger åklagaren Fredrik Andersson för SVT Nyheter Blekinge att brottsrubriceringen i ärendet är våldtäkt mot barn.

– Vi är i ett ganska inledande skede av den här utredningen och med tanke på brottets karaktär så vill jag faktiskt inte i nuläget säga så mycket mer, säger Fredrik Andersson till tv-kanalen.

Åklagaren säger till Kvällsposten/Expressen att parkeringsplatsen är av intresse, men vill inte uppge om det är där brottet ska ha begåtts. Han vill inte heller uttala sig om det finns någon misstänkt för brottet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons