Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Utreder mord i Helsingborg – akuten slog larm

Brott • Publicerad 1 mars 2023
Akuten på Helsingborgs lasarett slog larm till polisen sedan en medvetslös man i 25-årsåldern inkommit. Han avled senare av sina skador och ärendet utreds som misstänkt mord. Arkivbild.
Akuten på Helsingborgs lasarett slog larm till polisen sedan en medvetslös man i 25-årsåldern inkommit. Han avled senare av sina skador och ärendet utreds som misstänkt mord. Arkivbild.Foto: Björn Lindgren/TT

Polisen utreder ett misstänkt mord i Helsingborg. Vid midnatt slog akuten på Helsingborgs lasarett larm till polisen sedan en medvetslös man i 25-årsåldern kommit dit med hjälp av privatpersoner. Mannen avled senare på sjukhuset.

– Dödsorsaken är oklar och därför har vi upprättat en anmälan om mord för att kunna undersöka det. Det vi gör nu är att invänta undersökningen från Rättsmedicinalverket, säger Jimmy Modin, presstalesperson på polisen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons