Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Uppgift från misstänkt ledde till fynd på ö

Brott • Publicerad 27 november 2020
I utredningen om mordet på en 57-årig man i Karlskrona har en av de två misstänkta gjort vissa medgivanden, enligt polisen. Arkivbild.
I utredningen om mordet på en 57-årig man i Karlskrona har en av de två misstänkta gjort vissa medgivanden, enligt polisen. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

I utredningen om mordet på en 57-årig man i Karlskrona har en av de två misstänkta gjort vissa medgivanden, enligt polisen. Det var tack vare den mordmisstänktes uppgifter som kvarlevorna efter 57-åringen kunde hittas på en skärgårdsö i början av november, skriver polisen i på sin hemsida.

Den mördade försvann i slutet av juli och efter bara några dagar häktades två män i 20-årsåldern som misstänkta för människorov. I slutet av augusti blev de även häktade som misstänkta för mord.

Annons

Polis och åklagare räknar med att förundersökningen ska bli klar under våren.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons