Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Tre döda i singelolycka i Svedala

Olyckor • Publicerad 18 september 2020
Bärgare, räddningsresurser och polis på plats på länsväg 832 mellan Skabersjöby och Torup öster om Malmö efter att en bil kört av vägen och in i ett träd på torsdagskvällen. Tre personer fanns i bilen vid olyckstillfället.
Bärgare, räddningsresurser och polis på plats på länsväg 832 mellan Skabersjöby och Torup öster om Malmö efter att en bil kört av vägen och in i ett träd på torsdagskvällen. Tre personer fanns i bilen vid olyckstillfället.Foto: Johan Nilsson/TT

De tre personer som skadades svårt i samband med en trafikolycka utanför Svedala under torsdagskvällen har omkommit, uppger polisen för TT. Det rör sig om en tolvårig pojke samt en 22-årig kvinna och en 21-årig man. Anhöriga är underrättade, skriver polisen på sin hemsida.

Larmet kom strax innan klockan 19.30 på torsdagen, då en personbil kolliderat med ett träd utanför Skabersjöby i Svedala kommun.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons