Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Svingade motorsåg i tvist om hund

Brott • Publicerad 4 september 2021
En man gick till attack med en motorsåg när två grupper gjorde upp om vårdnaden av en hund i Arvika. Arkivbild från centrala Arvika.
En man gick till attack med en motorsåg när två grupper gjorde upp om vårdnaden av en hund i Arvika. Arkivbild från centrala Arvika.Foto: Fredrik Sandberg/TT

När två grupper träffades i Arvika för att göra upp om vårdnaden om en hund tog en man fram en motorsåg och svingade vilt, rapporterar Nya Wermlands-Tidningen.

Vid den tumultartade samlingen, som ägde rum i mitten av juli, blev en man sågad i handen. Ett filmklipp visar hur mannen med motorsågen springer efter andra män på en stor parkeringsplats.

Annons

Klippet läggs fram som bevis i ett åtal, där tre män kommer att ställas inför rätta för grov misshandel och grovt olaga hot. Den av de tre som pekas ut som mannen med motorsågen säger sig inte ha närvarat vid skeendet över huvud taget, medan de andra två medger att de var där.

Hunden har tills vidare tagits omhand av myndigheterna.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons