GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Förseningar efter stopp i tågtrafiken på morgonen

Blekinge • Publicerad 12 juni 2020

På grund av ett elfel var det under fredagsmorgonen stopp i tågtrafiken i Blekinge och delar av Skåne. Nu meddelar Trafikverken att tågen åter kan köra, men att vissa avgångar är inställda och att det bli följdförseningar under morgonen.

Myndigheten uppmanar resande att kontrollera med sitt tågbolag för mer information.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas är:

Hyllie, Bräkne-Hoby, Burlöv, Bromölla, Bergåsa, Kristianstad C, Eslöv, Fjälkinge, Hjärup, Hässleholm, Höör, Karlshamn, Lund C, Malmö C, Mörrum, Ronneby, Stehag, Stångby, Sölvesborg, Sösdala, Triangeln, Tjörnarp, Vinslöv, Åkarp, Örtofta, Önnestad, Karlskrona C, Bjuv, Ramlösa, Klippan, Kvidinge, Mörarp, Perstorp, Påarp, Tyringe, Åstorp, Helsingborg C

Texten uppdateras.

Maria GisselquistSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.