GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Spretigt på Asiens börser

Börs • Publicerad 30 juni 2022
Ledande asiatiska börser går åt båda håll under torsdagen. Arkivbild.
Ledande asiatiska börser går åt båda håll under torsdagen. Arkivbild.Foto: Eugene Hoshiko/AP/TT

Marknadens fortsatta oro för stigande inflation och väntade räntehöjningar får asiatiska börser att backa i förmiddagshandeln. Kina går dock mot strömmen och visar plussiffror.

I Japan har Tokyobörsens Nikkei 225-index backat 0,9 procent vid lunchpausen. Det bredare Topixindexet har gått ner 0,7 procent.

Lika mycket har Kospi-index på Seoulbörsen i Sydkorea förlorat under förmiddagen, medan Taiwanbörsen har backat hela 2,4 procent.

Hongkongbörsens Hang Seng-index ligger däremot på plus 0,3 procent. Kompositindexet i Shanghai har stigit 1,3 procent och det i Shenzhen har klättrat hela 2 procent under förmiddagen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.