Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Sinch flaggar för nyanställningar

Ekonomi • Publicerad 16 juli 2021

Molntjänstbolaget Sinch redovisar en kraftigt ökad omsättning för andra kvartalet. Omsättningen steg till 3 682 miljoner kronor, en ökning med 127 procent enligt delårsrapporten för andra kvartalet.

"Med vår höga förvärvstakt väljer vi nu att rekrytera fler seniora kollegor och investera ytterligare i koncerngemensamma systemstöd. Vi tror att detta är rätt väg framåt för att hålla upp tempot i verksamheten och möjliggöra ytterligare förvärv", skriver bolagets vd Oscar Werner i delårsrapporten.

Det justerade ebitda-resultatet uppgick samtidigt till 284 miljoner kronor. Sinch gick extremt starkt på Stockholmsbörsen under pandemin och aktien har nu tagit plats på OMXS30-listan bland bolagets största bolag. De senaste tre månaderna har dock utvecklingen mattats av och aktien är ned 15 procent.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons