Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Sex döda i skottlossning i Sacramento

USA • Publicerad 3 april 2022
Polisen har spärrat av kvarteret där skjutningen ägde rum.
Polisen har spärrat av kvarteret där skjutningen ägde rum.Foto: Rich Pedroncelli/AP/TT

Minst sex personer har dödats och tio skadats i en skottlossning i Sacramento i USA. Skjutningen i de centrala delarna av Kaliforniens huvudstad inträffade vid tvåtiden lokal tid, natten mot söndag, när en eller flera personer öppnade eld mot en grupp människor.

Ingen misstänkt gärningsperson är gripen, och polisen ber om allmänhetens hjälp för att få bättre bild av skeendet och eventuellt motiv.

Annons

– Antalet döda och skadade är svårt att ta in. Vi inväntar mer information om exakt vad som föranledde den här tragiska händelsen, säger Sacramentos borgmästare Darrell Steinberg enligt tidningen Sacramento Bee.

Polisen har spärrat av ett stort område i anslutning till brottsplatsen, som ligger nära stadens centrala gågata och basketlaget Sacramento Kings hemmaarena.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons