GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Rösta: Han är Blekinges bästa pappaskämtare

Det har blivit dags att utse Blekinges bästa pappaskämtare.
Bland alla nominerade har BLT:s jury valt ut tre slutkandidater.
Nu är det upp till dig att rösta.
Publicerad 19 november 2021 • Uppdaterad 19 november 2021
Många blev nominerade men bara tre tog sig till final. Rösta på din favorit så att vi kan kora Blekinges bästa pappaskämtare.
Många blev nominerade men bara tre tog sig till final. Rösta på din favorit så att vi kan kora Blekinges bästa pappaskämtare.
Foto: Privat/Montage

De tre nominerade är:

Kandidat 1. Christoffer Sandell.
Kandidat 1. Christoffer Sandell.
Foto: Privat

1. Christoffer Sandell

Nominering: ”Jag skulle vilja nominera min kollega Christoffer Sandell till detta pris. Aldrig förr har hemjobb vid en pandemi varit så välkommet för att komma undan Christoffers pappaskämt på jobbet. Vad du än säger kan vridas till ett lågvattenmärke inom humor. Tyvärr finns det några som uppskattar denna sortens humor på vår arbetsplats och göder honom att fortsätta. Jag är inte en av dem, jag lider, dagligen. Han är rolig, men det blir också många tunga suckar.”

Kandidat 2. Antony "Tony" Vlachos
Kandidat 2. Antony "Tony" Vlachos

2. Antony "Tony" Vlachos

Nominering: ”Jag vill nominera Antony ”Tony” Vlachos. Exempel på hans skämt; I januari frågade Tony mig: "Fick du några julklappar i år?" "Ja, det fick jag." "Jasså, vi brukar få julklappar i december."

Eller "Vad sa Julius Caesar när han träffade en svensk?" "Jag vet inte." "Ingenting, för han kunde inte svenska."

Kandidat 3: Tom Olsson.
Kandidat 3: Tom Olsson.

3.Tom Olsson

Nominering: Min pappa är en pappaskämtare av högsta rang! Sedan vi var små (är i dag 36, 37, 39 och 41) har skämten haglat, högt som lågt – men oftast lågt. Efter knappt 40 år känner vi igen de gamla godingarna, men tack och lov roas våra respektive numera av dem. Pappas mest klassiska skämt är ändå: Hej jag heter Tom, jag är döpt efter min fars plånbok!

Snacka om att jag sjunkit genom jorden en och annan gång när han drog den i tonåren och man hade en söt kille med sig hem.

Det är möjligt att rösta fram till den 25 november.

Vi önskar alla nominerade stort lycka till!

Annelie HenryssonSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.