Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Nytt nummer öppnas till jourcentralen

Karlskrona • Publicerad 13 mars 2020 • Uppdaterad 18 mars 2020
Region Blekinge Blekingesjukhuset sjukvård Blekingesjukhuset Karlshamn läkare vård Karlskrona psykakuten operation blodprov vaccination
Region Blekinge Blekingesjukhuset sjukvård Blekingesjukhuset Karlshamn läkare vård Karlskrona psykakuten operation blodprov vaccination

Tisdagen den 17 mars öppnar Region Blekinge ett nytt telefonnumer som är till för de som insjuknat eller skadat sig och inte kan vänta tills vårdcentralen öppnar.

På numret 73 10 98 svarar en distriktssköterska som bedömer om du behöver få en besökstid till någon av jourcentralerna i Karlshamn och Karlskrona.

– Vi ökar därmed tillgängligheten för våra patienter. Vi vill poängtera att det nya numret är till för den som behöver träffa en person i vården innan vårdcentralen öppnar. För all övrig rådgivning ska man vända sig till sin vårdcentral eller 1177, säger Anna Svensson och Boris Svensson, som är chefer för jourcentralerna i Karlshamn respektive Karlskrona i ett pressmeddelande.

FAKTA

Det nya numret

Ring 73 10 98

Öppettider

Måndag till fredag klockan, 17-21

Lördag till söndag och övriga helgdagar, klockan 8-21

Jesper VighagenSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons