Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Polis söker efter kvinna som försvann i Timrå

Polisen letar fortsatt efter en 25-årig kvinna som försvann i Timrå för snart en vecka sedan.
Händelsen utreds som misstänkt människorov, rapporterar lokala medier.
Brott • Publicerad 14 oktober 2022
Kvinnan sågs senast i Timrå lördagen 8 oktober. Arkivbild.
Kvinnan sågs senast i Timrå lördagen 8 oktober. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

– Det finns omständigheter som tyder på att ett brott kan ligga bakom försvinnandet, säger polisens förundersökningsledare Jonas Holmström till SVT Nyheter Västernorrland.

Polisen bedömer dock fortsatt att det är lika sannolikt att det rör sig om en olycka eller att kvinnan håller sig borta frivilligt.

Annons

Kvinnan sågs senast i lördags då hon uppges att setts kliva in i en bil i Timrå, där hon bor, skriver Sundsvalls Tidning (ST). Under fredagen gick sökandet in på dag sex.

– Vi fortsätter med förhör, kartläggning och vi har en sökinsats under fredagen i centrala Kramfors utifrån den plats där hennes mobiltelefon sist pejlats. Vi söker förutsättningslöst efter kvinnan med drönare, hundpatrull och vanliga polisresurser, säger Jonas Holmström till ST.

Ingen person är gripen i ärendet.

– Det som talar mer för att brott har begåtts är ju tiden som gått och att hon inte gett ifrån sig några livstecken, säger Holmström till tidningen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons