1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

pannkakstips

Nyheter • Publicerad 21 januari 2002

Blev det pannkakor över efter middagen är det som klippt och skuret för

goda hallongömmor.

Till åtta pannkakor blir det lagom att blanda 200 gram frysta och lättsockrade hallon, 500 g Keso naturell, 2 msk koncentrerad JO apelsinjuice och 1/2 dl florsocker. Häll en klick på varje pannkaka och vik ihop till ett litet paket. Garnera med några hallon och pudra över lite florsocker. Kan ätas med glass eller vispad grädde.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.