Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Mystisk man gäckade polis – gripen i Kävlinge

Brott • Publicerad 26 januari 2022
Polisen i Skåne har gjort flera utryckningar efter larm om en okänd man som tagit sig in i bostäder, garage och trädgårdar. Arkivbild.
Polisen i Skåne har gjort flera utryckningar efter larm om en okänd man som tagit sig in i bostäder, garage och trädgårdar. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har gripits i Kävlinge efter larm om att en okänd man tagit sig in i en privat trädgård. Tidigare har flera personer slagit larm om en okänd man med samma signalement som tagit sig in i bostäder och garage i Staffanstorp.

Tidigt i morse slog en kvinna larm efter att ha hittat en främmande man på sin toalett. Mannen ska bland annat ha ätit av mat i bostaden och rökt kvinnans cigaretter. När han upptäcktes lämnade han, utan att bete sig hotfullt eller aggressivt.

Annons

På tisdagskvällen kom larm från en annan del av Staffanstorps kommun, där en man tagit sig in i ett garage efter att först ha följt efter uppringarens son. Senare på kvällen kom larm från samma område om en främmande man som även där tagit sig in i en bostad, men sedan lämnat.

Till detta kan läggas fler larm från personer som hört någon rycka i ytterdörrar till bostäder.

Larmet från Kävlinge kom strax efter klockan tio på förmiddagen. Den eftersökte mannen greps efter "en kortare språngmarsch", skriver polisen på sin hemsida.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons