Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Misstänkt mordförsök i Huskvarna – en anhållen

En man i 35-årsåldern hittades allvarligt skadad i Huskvarna natten till onsdagen. Senare anhölls en person misstänkt för mordförsök.
Brott • Publicerad 6 april 2022
En man har anhållits misstänkt för mordförsök i Huskvarna. Arkivbild.
En man har anhållits misstänkt för mordförsök i Huskvarna. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Strax efter halv tolv natten till onsdagen fick polisen via ett SOS-samtal uppgifter om att någon skulle vara skadad i Huskvarna. Samtalet innehöll "många oklarheter", skriver polisen på sin hemsida.

En kort stund senare hittades en skadad man i närheten av länssjukhuset Ryhov med allvarliga skador på olika delar av kroppen. Han fördes med ambulans till sjukhuset där han sövdes ner och nu vårdas för sina skador.

Annons

– Den knivskurne mannen är i 35-årsåldern och han var medveten och talbar när vi fann honom. Nu är han införd på Länssjukhuset i Ryhov, säger Camilla Larsson, vakthavande polisbefäl vid region öst, till Jönköpings-Posten.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. En man i 25-årsåldern har anhållits misstänkt för inblandning i brottet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons