Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Misshandlade mannen i Boxholm har dött

Brott • Publicerad 30 maj 2020
Polisen fick in ett larm om att en man blivit svårt misshandlad i Boxholm i Östergötland under fredagskvällen. Arkivbild.
Polisen fick in ett larm om att en man blivit svårt misshandlad i Boxholm i Östergötland under fredagskvällen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Den man som hittades misshandlad i Boxholms kommun under fredagskvällen har dött av sina skador, bekräftar polisen. Två män i 25-årsåldern sitter anhållna misstänkta för mord alternativt dråp.

Enligt polisen arbetade man intensivt under natten till lördagen och kunde gripa en man under natten till lördag i Boxholm och senare den andra mannen under lördagen, i Tranås.

Annons

– Jag kan inte säga mer om omständigheterna kring händelsen i fredags i nuläget, säger Peter Ström, vakthavande befäl vid polisen i region Öst.

Mannen hittades utomhus, men polisens tekniker har också genomfört en brottsplatsundersökning i en lägenhet där en av de misstänkta gärningsmännen bor.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons