unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Man knivskuren i Älvsjö – en gripen

En person har gripits misstänkt för mordförsök.
En person har gripits misstänkt för mordförsök.
Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 25-årsåldern har misshandlats svårt på ett hotell i Älvsjö söder om centrala Stockholm. En man i 35-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsök, uppger polisen.

Polisen larmades av ambulans strax efter 19.30. Sjukvårdspersonal hade då åkt till platsen för att vårda en person med hjärtstopp, men fann även då den knivskurne mannen i 25-årsåldern.

Hur de två personerna mår kan polisen inte svara på i nuläget, men polisen misstänker inte att personen med hjärtstopp har utsatts för brott.

– Hjärtstoppet var skälet till att ambulansen var där, men de två händelserna har inget med varandra att göra, säger polisens presstalesperson Mats Eriksson.