Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Hittades med skärskador – avled på sjukhus

Den man som som hittades med skärskador i Malmö i går har avlidit av sina skador, uppger polisen. En 59-årig man som inledningsvis varit anhållen för mordförsök ska förhöras under dagen.
Brott • Publicerad 27 januari 2021
En man fördes på tisdagen till sjukhus med livshotande skador sedan han blivit utsatt för ett mordförsök på Amiralsgatan i centrala Malmö. Arkivbild.
En man fördes på tisdagen till sjukhus med livshotande skador sedan han blivit utsatt för ett mordförsök på Amiralsgatan i centrala Malmö. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

– Det anträffades en allvarligt skadad man utanför en fastighet på Amiralsgatan. Ambulans förde honom till sjukhus, men senare under dagen kunde läkare konstatera att han hade avlidit till följd av de skador han åsamkats, säger Malmöpolisens presstalesperson Nils Norling till TT.

Den avlidne mannen är i 60-årsåldern. Huruvida han var bekant med den brottsmisstänkte mannen vill polisen inte kommentera. Nils Norling understryker att polisen inte heller kan uttala sig om vilken typ av föremål som använts vid dådet, bara att det gett upphov till skärskador.

Annons

– Flera beslag har gjorts i utredningen, men något närmare om vad det handlar om kan jag inte gå in på.

Hittills har polisen talat med personer i närområdet och under dagen är man på plats igen med förhoppningen om att få in fler uppgifter.

– Vi kommer att finnas där och vi är i behov av mer information, säger Nils Norling.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons