1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

makarottips

Nyheter • Publicerad 29 april 2002

Non stop chocolate-cookies. Sätt ugnen på 175°C. Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker till en krämig smet.Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda ordentligt till en seg massa. Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakduk/bakpapper på. Lägg ca 12 kakor per plåt. Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum så att de kan flyta ut lite. Placera 5 Non Stop på varje kaka. Grädda i 15 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.