GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

BLT Sydöstran Live

TV: Varför gick valet som det gick?

Tre veckor har passerat sedan valet.
Hur mår Sverige? Har vi blivit ett splittrat land?
Häng med på eftervalsanalys med Annicka Engblom (M), Fredrik Thomasson (SD) och Elina Gustafsson (S).
Blekinge • Publicerad 3 oktober 2022 • Uppdaterad 4 oktober 2022
Paneldiskussion om varför valet gick som det gick. Anders Gustafsson, BLT, och Stig-Björn Ljunggren, Sydöstran, samtalade med Annicka Engblom, M, Elina Gustafsson, S, och Fredrik Thomasson, SD.
Paneldiskussion om varför valet gick som det gick. Anders Gustafsson, BLT, och Stig-Björn Ljunggren, Sydöstran, samtalade med Annicka Engblom, M, Elina Gustafsson, S, och Fredrik Thomasson, SD.Foto: Anders Nilsson

Idag klockan 13.30 blir det direktsänt samtal på Sydöstrans och BLT:s sajter.

Gäster i vår studio är Annicka Engblom, som suttit i riksdagen för Moderaterna i sexton år, Elina Gustafsson, ordförande för Socialdemokraterna i Karlskrona och Fredrik Thomasson, vice ordförande för Sverigedemokraterna i Blekinge.

Vilka frågor dominerade valrörelsen – och varför? Detta och mycket annat diskuteras under en knapp timme i vår tv-studio. Du som läsare kan komma med inspel och ställa frågor i chatten.

Samtalet leds av Anders Gustafsson och Stig-Björn Ljunggren, politiska chefredaktörer på BLT respektive Sydöstran.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.